KVTT promo

Segítségek és megjegyzések a jelentkezési lap kitöltéséhez:

  • Azért, hogy kevesebb és csak a témára vonatkozó kérdés legyen a szemetek előtt, 5 oldalra bontottam a kérdőívet: személyes adatok, szállás, étkezés, túrák-programok, póló.
  • Amikor az aktuális oldalt kitöltötted, a következő gombra kattintva tudsz tovább lépni.
  • Ahhoz, hogy az ötödik oldalon el tudd küldeni a jelentkezési lapot, végig kell menned mind az 5 oldalon.
  • A kötelezőnek jelölt kérdésekre (csillagos) valamit válaszolnod kell, a nem kötelezőket ki lehet hagyni, ha Számodra nem érdekes.
  • Kérem, hogy mindenki - párok is - külön jelentkezési lapot töltsön ki. Ha kisgyerek is jön, azt a szállás oldal megjegyzés mezőjébe írjátok be.
  • Aki saját kocsiban kíván aludni, jelezze a szállás megjegyzés mezőben és az aktuális szálláson a "Sátor" lehetőséget válassza. Akik kocsiban alszanak, sátor díjat kell fizessenek.
  • Van lehetőség vega kaját kérni és az ételérzékenységet is figyelmbe tudják venni, például a gluténmentességet. Ilyen igény esetén ezt jelezzétek az étkezés rész megjegyzés mezőjében.
  • A túrák és egyéb programok létszáma miatt azok is jelentkezzenek, akik közelről jönnek, akár csak 1 napra vagy túrára és nem kérnek szállást. az 1000 Ft regisztrációs díjat nekik is meg kell fizetni, kivéve a Csabai Bihargók TE tagjait, azok - társszervezőként - nem fizetnek szervezési költséget.
  • Az elküldött adatokról e-mail-es visszaigazolást kell kapjatok. Ha nem kaptatok, jelezzétek nekem, megnézem, hogy megjöttek-e az adatok és visszajelzek.
  • Még bővülhet a lista, most ennyi jutott eszembe... :)

FIGYELEM: ELŐLEGFIZETÉS 2021. JÚNIUS 20-IG!

 

Az idei egyszeri szervezési költséghányad: 1000 Ft / fő (szervezési költségek, meghívott előadóval kapcsolatos költségek, kitűzők, túravezetések díja)

ELŐLEGFIZETÉS:
1 napi szállásdíj + a szervezési költséghányad

Azaz

(F2) Faház: 3000 Ft + 400 Ft IFA + 1000 Ft szerv.ktg. = 4.400,- Ft / fő

(S2) Sátor: 1500 Ft + 400 Ft IFA + 1000 Ft szerv.ktg. = 2.900,- Ft / fő

F2, S2 = Pedagógus Üdülő (így hivatkoztam tavaly az előlegekre, ezért hagytam így....)

(SZ1) Székely Mihály Szakképző Iskola Kollégiuma pároknak (is) 2500 Ft + 400 Ft IFA + 1000 Ft szerv.ktg. = 3.900,- Ft / fő


Bankszámla adatok:

Számlaszám: 11773339-00583299 (OTP)
Számlatulajdonos: Molnár István
A közlemény rovatban kérem megadni a "TT2021" szöveget, a szállástípus kódját (például (F2) az Faház2) és a saját nevet. Több főre történő együttes utalás esetén a „+ 1(2)(3) fő” szöveget is.